КП "ЛЖЕК № 3" інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій

Відповідно до Наказу Мінрегіонрозвитку, будівництва та ЖКГ України від 30.07.2012 року № 390 «Порядок доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», керівництво КП «ЛЖЕК № 3» інформує споживачів, які мешкають у житловому фонді підприємства, щодо наміру здійснити зміну тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. За результатом обговорень тарифів та пропозиції територіальної громади, тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надає КП «ЛЖЕК № 3», були встановлені нижче розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво. Середньозважений затверджений тариф склав 1,377 грн. на один квадратний метр площі квартир.

З 7 липня 2015 року (дата прийняття діючого тарифу) відбулося значне зростання цін на енергоносії (на 267%), будівельні матеріали (від 150% до 250%), паливно-мастильні матеріали (на 200%), декілька разів на державному рівні змінювалася мінімальна заробітна плата та нарахування не неї.

Виходячи із складної економічної ситуації, підприємство пропонує новий розрахунок економічно обґрунтованих витрат на утримання житлових будинків та прибудинкової території в розмірі середньозваженого тарифу — 4,38 грн. за кв. метр загальної площі.

З пропозиціями звертатись до КП «ЛЖЕК № 3» на протязі 14 календарних днів з дати опублікування оголошення на сайті Лисичанської міської ради за адресою: вул. Круглова, 1а телефон: (06451) 7-19-43.

Комунальне підприємство «Лисичанська жилого-експлуатаційна контора № 3»