Чергове засідання виконкому пройшло у міській раді

Сьогодні, 17 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі та про опіку та піклування.

Члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію щодо відновлення робіт з реконструкції культурно-оздоровчого комплексу «Стадіон «Шахтар», про планування та забезпечення розвитку мережі закладів загальної середньої освіти міста, про хід виконання у 2017 році Комплексної міської Програми соціального захисту населення міст Лисичанська, Новордружеська, Привілля на 2017-2019 роки, про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Лисичанської міської ради за 2017 рік, про стан здоров’я населення, діяльності та ресурсного забезпечення лікувальних закладів м. Лисичанська.

Окрім того, на черговому засіданні члени виконкому заслухали, взяли до відома та винесли на розгляд чергової сесії міської ради звіт про виконання заходів Програми розвитку земельних відносин у м. Лисичанськ на 2015-2017 роки, погодити та винесли на розгляд міської ради проекти Програми розвитку земельних відносин м. Лисичанська Луганської області на 2018-2020 роки та Програми сприяння розвитку та підтримки малого та середнього підприємництва в місті Лисичанську на 2018-2020 роки.

Проект Програми оснащення багатоквартирних житлових будинків м. Лисичанськ вузлами комерційного обліку теплової енергії на 2018 рік було доручено доопрацювати для подальшого розгляду.

Також члени виконавчого комітету затвердили рішення про проведення інвентаризації об’єктів культурної спадщини мм. Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, про видалення аварійних дерев, внесли зміни до складу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, надали одноразову матеріальну допомогу мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля, затвердили план загальноміських заходів, присвячених 32-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».