У Лисичанську відбулось чергове засідання виконкому

Сьогодні, 18 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради. Очолив засідання міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування, взята до відома інформація про виконання Міської цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2014 — 2016 року та інформація про проблеми та перспективи роботи Центру надання адміністративних послуг в м. Лисичанську.

Також, виконавчий комітет погодив та виніс на розгляд міської ради проект міської цільової Програми розвитку міського електротранспорту м. Лисичанська на 2017 рік, проект про організацію відпочинку та оздоровлення дітей у літній період 2017 рік та проект про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2017 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів місцевого бюджету.

Члени виконкому затвердили перелік відомостей, що становлять службову інформацію, в Лисичанській міській раді; актив комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам у межах міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля;  порядок надання пільг окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

Внесено зміни до складу комісії по обстеженню стану житлових будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним та технічним вимогам та комісії з питань благоустрою території міста Лисичанська.

Окрім того,  ухвалили рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля; про закріплення пам’яток, братських могил, пам’ятних знаків, пам’ятних місць міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля за підприємствами, установами та організаціями міста; про відзначення Дня пам’яті та примирення та про тимчасове виділення площадки для проведення гастролей цирку-шапіто «МАК» ДП «Молодість».

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».