Протягом тижня до Лисичанської міської ради надійшло 57 звернень громадян

 Протягом тижня, з 7 по 13 лютого, до Лисичанської міської ради надійшло 57 звернень громадян, із яких: 17 - письмових, 2 - під час особистих прийомів, 38 - дзвінки до Урядової гарячої лінії. На адресу вищих органів влади надійшло 1 звернення.

На сьогоднішній день найбільш актуальними у письмових та усних зверненнях громадян залишаються питання відновлення водопостачання, ремонту водопровідних труб та каналізаційної системи, відновлення послуг електропостачання, незадовільного опалення приміщень та зменшення оплати за теплопостачання, надання матеріальної допомоги на лікування, пільгового проїзду, підвищення розміру та виплати субсидій.

Також тематика усних та письмових звернень порушувала питання житлово-комунального господарства, забезпечення на безкоштовній основі медичними препаратами, неналежного виконання батьківських обов’язків, ліквідації відділення банку «Райффайзен Банк Аваль» за адресою: пр. Перемоги, 127.

Всі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

Окрім того, на сайті Єдиної системи електронних петицій триває збір підписів громадян з актуальних для міста питань.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян Лисичанської міської ради