Про звернення громадян, які надійшли на адресу військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська протягом жовтня

 Протягом жовтня 2020 року на адресу військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська надійшло 280 звернень громадян. На адресу вищих органів влади надійшло 10 звернень.

Тематика звернень громадян піднімала питання житлово-комунального характеру, соціального захисту населення, охорони здоров’я, забруднення атмосферного повітря, пасажирських перевезень, мовної політики, захисту прав споживачів, працевлаштування тощо.

 

Найбільш актуальними у зверненнях громадян залишаються питання водопостачання та водовідведення у місті (проведення ремонтних робіт центрального водогону, ремонту каналізаційних мереж), теплопостачання (відключення теплопостачання у квартирах, реструктуризації боргу за послугу опалення), забезпечення якісного надання послуг з електропостачання, питання експлуатації та ремонту житлового фонду, ремонту доріг, відновлення освітлення на 15-и вулицях міста та інші.

Також надходили звернення з питань соціального захисту населення: надання матеріальної та соціальної допомоги, призначення субсидії, надання путівки на санаторно-курортне лікування, забезпечення засобами реабілітації тощо.

У зв’язку з погіршенням ситуації щодо захворювання на COVID-19 у місті збільшилась кількість звернень з питань охорони здоров’я.

Окрім того, мешканці міста порушували питання видалення аварійних дерев, ліквідації сміттєзвалища, встановлення нових зупинок, відлову бродячих собак.

Закінчився збір підписів по 2-м петиціям: «Створення та проведення курсів з фінансової, юридичної та математичної грамотності для мешканців Лисичанська» та «Звернення до ВЦА м. Лисичанськ щодо розміщення пішохідного переходу біля супер-маркету «АТБ» за адресою: м. Лисичанськ, вул. Сосюри, 267».

Жодна з петицій не набрала необхідної кількості голосів. Вони будуть розглянуті як письмові звернення.

Усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

Детальніше про звернення громадян, які надійшли на адресу військово-цивільної адміністрації м. Лисичанська протягом жовтня у додатку.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян ВЦА м. Лисичанська

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok_zvernennya.docx)Dodatok_zvernennya.docx[ ]