У Новодружеській дитячій школі мистецтв відбувся концерт до 300-річчя Лисичанська

Наприкінці квітня у Новодружеської ДШМ відбувся звітній концерт колективів школи, присвячений 300-річчю Лисичанська. Концертна зала була переповнена мешканцями міста, які з величезним задоволенням сприймали концертні номери. Про це повідомляє відділ культури Лисичанської міської ради.

Познайомитись з колективами школи, подивитись на виступи учнів та повчитись майстерності у викладачів школи прийшли герої казки «Білосніжка та сім гномів», гноми Тихоня та Весельчак. Знайомство відбулося за допомогою віршів та музикальних номерів.

Впродовж концерту своїми здібностями, яким навчились учні за 2009-2010 навчальний рік, радували глядачів 10 колективів школи, серед яких: духовий оркестр (кер. В. Лебедь), хоровий колектив (кер. О. Погорєлова), дует гітаристів (кер. П. Черножуков), вокальний ансамбль «Незабудки» (кер. О. Погорєлова), жіночий вокальний ансамбль та інші.

Програма концерту була дуже різноманітною. Кожний концертний номер глядачі зустрічали бурхливими оплесками.

Після концертної програми зі словами привітання з 300-річчям міста до гостей звернулася заступник директора з учбової роботи Анікіна О.Г. Вона закликала всіх присутніх у залі пишатися своїм любим містом, бо Лисичанськ – вічна шахтарська гордість, безсмертна слава шахтарів Донбасу.