В Лисичанську створено ще один дитячий будинок сімейного типу

Вчора, 4 червня, під час чергового засідання виконавчого комітету було ухвалено рішення про створення дитячого будинку сімейного типу сім’ї Гюрджян. Зазначимо, що це вже 4-й будинок сімейного типу у нашому місті.

В 2018 році сім’я Гюрджян взяла на виховання під опіку 3 хлопчиків. Опікуни створили належні умови для задоволення найкращих потреб своїх підопічних дітей.

Подружжя бажало збільшити родину і взяти на виховання ще дітей та надати дітям, які позбавлені батьківського піклування, любов та родинне тепло. В червні 2019 року на базі опікунської сім’ї Гюрджян було створено дитячий будинок сімейного типу, в який довлаштовано 7 дітей однієї родинної групи (віком від 3 до 10 років), з них 3 дівчинки.

Подружжя Гюрджян вважає, що зможе забезпечити дітям виховання у любові та сімейному затишку, створити стабільні та гармонійні умови їх життя та бажає в майбутньому у вихованих ними дітях бачити гідних членів суспільства, які з повагою та любов’ю будуть ставитися до родинних традицій та загальнолюдських цінностей.

Начальник служби у справах дітей Світлана Логвіненко