Про роботу спостережної комісії при Лисичанській міській раді

Сьогодні, 26 червня, в Лисичанській міській раді відбулося чергове засідання спостережної комісії при Лисичанській міській раді. Захід відбувся під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Олександра Савченка.

Під час засідання члени комісії розглянули питання паспортизації осіб, які звільнені з місць позбавлення волі та втратили паспорти громадянина України, оформлення звільненими особами статусу внутрішньо-переміщеної особи, а також питання надання звільненим з місць позбавлення волі особам послуг з працевлаштування.

Свої доповіді із зазначених питань надали керівники та представники Відділу державної реєстрації актів цивільного стану по містах Лисичанськ та Ровеньки Головного територіального управління юстиції у Луганській області, Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради, Лисичанського міського центру зайнятості, Комунальної установи «Лисичанський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Також на засідання комісії були запрошені та взяли участь в обговоренні питань порядку денного керівники та представники Лисичанського міського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Луганській області та Лисичанського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області.

В ході засідання були обговорені питання взаємодії при паспортизації звільнених з місць позбавлення волі осіб, які раніш не мали паспорта, в тому числі і за відсутності свідоцтва про народження, а також надання звільненим з місць позбавлення волі особам послуг з працевлаштування за відсутності трудового стажу.

З вищезазначених питань комісією було прийнято відповідні рішення, які доведені до виконавців.

Відділ мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту Лисичанської міської ради