Гармонія душі

Під такою назвою 15 квітня в концертній залі Новодружеської дитячої школи мистецтв відбувся творчий звіт інструментального ансамблю викладачів «Елегія», у такому складі: Людмила Вороніна-Дерев’янко, Марина Милокост. Очолює ансамбль професіонал своєї справи, директор закладу — Сергій Мєнін, який у цей день святкував сорокоріччя педагогічної праці та творчої діяльності. Кожен, хто уважно стежить за мистецьким життям міста, прекрасно знає цей колектив. Його учасники радують слухачів не тільки зі сцени школи мистецтв, а й з головної сцени міста. Колектив є постійним учасником міських концертів у м. Новодружеськ. Ансамбль баяністів — це колектив, який має свою історію та певні здобутки.

У репертуарі творчого колективу музика різного жанру, різної тематики. Це музика відомих композиторів: І.С. Баха, А. Вівальді, Р. Бажиліна, В. Моцарта, П. Моріа, Д. Шостаковича, Є. Дербенко, а також п’єси місцевого автора — Г. Мєтьолкіна. З особливою відповідальністю ставляться учасники колективу до українських пісень, бо кожна нота з особливим щемом звучить сьогодні у душах українців.

Концертна програма стала яскравим прикладом високої виконавської майстерності учасників колективу. В концерті також взяла участь Шилова Вікторія, яка виступила у якості соліста—скрипаля. У звуках скрипки лунали то глибокий сум, то ніжна солодка мука.

Виступ учасників колективу, подарував всім присутнім приємні хвилини відпочинку та залишив у кожного в душі яскраві враження. Глядачі щиро та щедро аплодували артистам.

Відділ культури Лисичанської міської ради