У Лисичанську відзначили Міжнародний день захисту дітей

Щороку, у перший день літа, ми вітаємо наших наймолодших громадян з Міжнародним днем захисту дітей. Усміхнені личка, палаючі захопленням очі, довірливі обійми маленьких рук — це те, задля чого ми живемо на світі.

Цікаві розважальні програми підготували працівники закладів культури для дітей міста.

Біля Палаців культури відбулись святкові програми, під час яких діти приймали участь в іграх та конкурсах, а художня самодіяльність ПК вітали присутніх веселими піснями та танцями. Гарним сюрпризом і святковим подарунком для всіх дітей було морозиво та солодощі від депутатів Лисичанської міської ради.

За участю художньої самодіяльності міського ПК на базі обласної дитячої клінічної лікарні відбулась концертно-розважальна програму «С празником, дорогие дети». Казкові персонажі подарували дітлахам веселий настрій, а святковий концерт зробив захід по справжньому чарівним. Також працівники Лисичанської ДШМ № 1 для маленьких пацієнтів лікарні провели майстер-клас, в якому показали навички малювання різноманітних малюнків: квітів, тварин, дерев, тощо, а учні художнього класу виготовили для них розмальовки. Крім того, в фойє лікарні працювала виставка найкращих робіт учнів художнього відділу «Я малюю свій всесвіт», яка складала 15 робіт.

«Чарівний світ дитинства» — під такою назвою працівники Лисичанського міського краєзнавчого музею провели дитячу розважальну програму у сквері біля Лисичанського військкомату. Діти відгадували загадки, відповідали на кумедні запитання, активно приймали участь у командних іграх та естафетах, за що отримували солодкі призи.

Бібліотекарі Лисичанської ЦБС для маленьких користувачів підготували конкурсно-розважальні програми під загальною назвою «Привіт, літо!». Діти брали участь у літературних вікторинах, спортивно-казкових естафетах, конкурсі малюнків на асфальті та інше. Програми заходів були цікавими та різноманітними, діти отримали масу позитивних емоцій, гарний настрій та нові знайомства.

Відділ культури Лисичанської міської ради