Солістки зразкової студії східного танцю "Атлантіс" зайняли 14 призових місць на чемпіонаті "Мистерия звёзд"

29 жовтня у м. Харків відбувся відкритий чемпіонат Харкова і Харківської області з Bellydancе — «Мистерия звёзд», у якому взяли участь солістки зразкової студії східного танцю «Атлантіс» (керівник Ірина Гончарова) Олена Карпова, Валерія Ратушна (на фото), Олександра Куриленко, Софія Черкашина та Анастасія Терещенко.

Як завжди, нашим дівчатам довелось змагатись з великою кількістю учасників з різних танцювальних клубів Авдіївки, Полтави, Запоріжжя, Дніпра та інших міст України. Результати говорять самі за себе — 14 призових місць. Олександра Куриленко зайняла 3 перших місця; Анастасія Терещенко — 4 перших та 1 друге; Олена Карпова — 1 перше; Валерія Ратушна — 1 друге та 2 третіх; Софія Черкашина — 1 друге та 1 третє.

Переможців було нагороджено дипломами та медалями. Додатковим призом — сертифікатом на 1000 грн. «За наймасовішу кількість сольних програм» була нагороджена Валерія Ратушна (на фото).

Зазначимо, що учасниці зразкової студії східного танцю «Атлантіс» разом із керівником приймають участь у фестивалях і конкурсах різного рівня, тим самим поповнюючи свій досвід і репертуарний багаж.

Відділ культури Лисичанської міської ради