Вітаємо переможців V Всеукраїнського театрального фестивалю дитячо-молодіжних колективів "Лимонад 2016"

28 та 29 жовтня у м. Харкові проходив V Всеукраїнський театральний фестиваль дитячо-молодіжних колективів ім. Марка Ентіна «Лимонад 2016», у якому взяли участь колективи з усієї України. Наше місто на фестивалі гідно представили народна театр-студія «Лімпопо» (кер. Надія Бражникова), зразкова дитяча театральна студія «Арлекін» (кер. Ірина Кабанова) Лисичанського міського ПК та літературний театр «Натхнення» (кер. Ірина Кабанова) Лисичанської ДШМ № 1.

На суд журі та глядачів театрали представили уривок із спектаклю «Шахтарська душа» у виконанні народного театру «Лімпопо», літературно-музичну композицію «Моя Луганщина» у виконанні зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» та літературно-музичну композицію «Українські діти» у виконанні літературного театру «Натхнення».

Вистави були високо оцінені компетентними членами журі та за підсумками фестивалю колектив народної театр-студії «Лімпопо» (кер. Надія Бражнікова) і літературний театр «Натхнення» (кер. Ірина Кабанова) були нагороджені Дипломом І ступеню, а зразкова дитяча театральна студія «Арлекін» (кер. Ірина Кабанова) отримала Диплом ІІ ступеню.

Переможці були нагороджені пам’ятним знаком фестивалю та особистим диплом учасника, а також від партнерів фестивалю корпорації «Бисквит-Шоколад» і компанії «Хрум-хрум» кожний учасник отримав солодощі.

Відділ культури Лисичанської міської ради