З Міжнародним днем студента у міському ПК привітали студентів

17 листопада в міському Палаці культури для студентів мікрорайону відбулась святкова конкурсно-розважальна програма до Міжнародного дня студента «Даешь молодежь».

Святкова програма розпочалась зі слів привітання молоді та екскурсом в історію походження свята. Відкрила захід запальна дискотека. На протязі свята присутні мали змогу переглянути презентації про своє студентське життя та досягнення кожного навчального закладу. Особливою увагою були відмічені переможці конкурсів та фестивалів, активні учасники міських та обласних заходів, в їх честь на святі лунали музичні композиції.

Дуже активно, весело і з задоволенням проходили командні музичні ігри та конкурси, присутні брали активну участь у вікторинах, де показали свої гарні знання історії свого міста та спорту.

День студента — це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість — це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Відділ культури Лисичанської міської ради