У Лисичанську відкрився центр дозвілля для людей з вадами зору

Вчора, 1 грудня, з нагоди Міжнародного дня інвалідів, у бібліотеці-філії № 2 відбулось відкриття центру дозвілля для людей з вадами зору. Відкриття такого центру стало можливим завдяки плідній співпраці міського Палацу культури, Міжнародної організації з міграції (МОМ) та Лисичанської Централізованої бібліотечної системи.

Директор міського Палацу культури Ганна Рясна привітала присутніх з відкриттям центру та наголосила, що завдяки співпраці з Міжнародною організацією з міграції тепер в бібліотеці будуть знаходитися унікальні книги з шрифтом Брайля, спеціальні шахи, доміно та шашки. Центри дозвілля для людей з обмеженими фізичними можливостями вдосконалять діяльність місцевих бібліотек, розширять та урізноманітнять їх послуги, – зауважилла директор Палацу культури.

Зі словами вдячності за увагу до людей з обмеженими можливостями до організаторів звернулась голова організації УТОС Ірина Курадзе, яка працює з людьми цієї категорії.

Окрім того, директор Централізованої бібліотечної системи Олена Шаркова ознайомила присутніх з подальшою роботою центру.

Відділ культури Лисичанської міської ради