Військовослужбовці відвідали виставу "Сватання на Гончарівці"

3 грудня в ПК ім. В.М.Сосюри відбулась комедійна вистава Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка за п’єсою Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці». Виставу було присвячено Дню Збройних Сил України та запрошено військовослужбовців майже зі всіх куточків Луганської області, а також мешканців мікрорайону.

Тривалий час трупа Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру ім. Т.Г.Шевченко знаходилася у дорозі, але ні втома, ні виснажлива подорож, не стали на заваді блискучій грі акторів. Глядачі відгукувалися на кожен епізод вистави сміхом та бурхливими оплесками. Час промайнув непомітно для всіх. По закінченні вистави, глядачі стоячи, аплодували акторам, а потім солдати фотографувалися з акторами та брали автографи.

Актор Віталій Луговий, перед від’їздом з Тернополя в інтерв’ю сказав: «Зброя у актора — це слово, пісня. І якщо від нашої гри хоча б один солдат посміхнеться, я буду щасливий, що я також вніс хоч невелику крапельку свого внеску в загальну нашу українську справу».

Відділ культури Лисичанської міської ради