Вітаємо переможців та призерів Чемпіонату по Bellydance

25 березня у м. Полтава відбувся Чемпіонат Полтавської області по Bellydance, відбірковий тур на Чемпіонат України, в якому прийняли участь 27 клубів східного танцю з 13 міст України, а саме: Лисичанськ, Кременчуг, Харків, Херсон, Миргород, Запоріжжя, Велика Богачка, Київ, Днепр, Житомир, Кривий ріг, Краматорськ та Полтава. Наше місто представили 9 солісток зразкової студії східного танцю «Атлантіс» (ПК ім. В.М. Сосюри, керівник Ірина Гончарова): Дарина Швецова, Софія Черкашина, Анастасія Терещенко, Олена Карпова, Олександра Куріленко, Софія Онопко, Анастасія Соммер, Валерія Ратушна і Олександра Ісаєва.

Радісні обличчя, красуні в яскравих костюмах і справжня атмосфера сходу — ось куди поринули глядачі, яким пощастило потрапити на Чемпіонат Полтавської області по Bellydance.

Змагання були дуже насиченими та різноманітними за стилями танців. Багато яскравих номерів, барвистих костюмів, шикарних постановок і звичайно ж, чудових танцюристів.

Лисичанські зірочки підкорили всіх своїм блискавичним талантом. Дівчата виступали в різних номінаціях і вікових категоріях. Глядачі надовго запам’ятають яскравий виступ танцювального дуету Олени Карпової і Олександри Куріленко у номінації Raqs Sharki, а також наймолодшої учасниці Олександри Ісаєвої, якій всього 5 років та яка виборола 5 перших місць і одноголосно отримала приз глядацьких симпатій, як найменша яскрава зірочка Bellydance. Артистична Валерія Ратушна блискавичним виступом не тільки посіла призові місця, а й була нагороджена призом за різноманіття образів на сцені. За результатами змагань учасниці зразкової студії східного танцю «Атлантіс» завоювали 33 призових місця: 1 місць — 17; 2 місць — 8; 3 місць — 8 та були нагороджені грамотами і медалями.

Вітаємо дівчат та керівника і бажаємо успіхів на Чемпіонаті України, який відбудеться в квітні у Києві.

Відділ культури Лисичанської міської ради