"Музика! Діти! Весна!"

Під такою назвою, 12 травня, у залі для глядачів Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю відбувся концерт учнів та викладачів Лисичанської дитячої музичної школи № 2 для дітей та мешканців міста.

DSC_3891Відкрив концертну програму зведений ансамбль скрипалів. Солісти-вокалісти та інструменталісти — переможці Міжнародних конкурсів та обласного огляду-конкурсу індивідуальної виконавської майстерності учнів «Мистецтво і діти» Софія Ажипа, Юлія Герасимюк, Іван Мустафа (естрадний вокал, викладач Марина Шинкаренко), Мирослав Шаров, Данило Штефан (баян, викладач Олександр Могильников), Ярослав Баранцев (акордеон, викладач Олена Фелік) подарували глядачам цікаві сучасні пісні та твори.

Окрасою концерту були виступи вокальних ансамблів «Натхнення», «Я+Ти», «Ладушки» (керівник Олена Пєхота) та колишніх випускниць закладу Анастасії Сохань та Ірини Браташ. Ансамблі скрипалів молодших та старших класів, а також ансамблі гітаристів та баяністів «Гармоніка», викладачі закладу — Андрій Рябов та народний інструментальний ансамбль «Сувенір» порадували слухачів різноманітними творами від сучасних обробок народних мелодій до популярних творів зарубіжних авторів.

Завершилося це свято музики яскравим фіналом за участю усіх виконавців під гучні оплески глядачів.

Відділ культури Лисичанської міської ради