Вітаємо призерів регіонального турніру зі спортивних бальних танців "SummerStars 2017"

Традиційно на початку червня зала для глядачів Лисичанського міського Палацу культури радо зустрічає учасників щорічного регіонального турніру зі спортивних бальних танців «Summer Stars 2017».

Нагадаємо, що турнір було започатковано керівником зразкового ансамблю бального танцю «Юнліс» Олександром Посошко у 2002 році.

Відкриття турніру розпочалося зі святкового параду, в якому взяли участь понад 300 учасників з колективів міст Луганської та Донецької областей, а саме Лисичанська, Сєвєродонецька, Сватово, Слов’янська, Бахмута та Старобільська.

Наше місто на турнірі гідно представляли учасники зразкового ансамблю бального танцю «Юнліс» (міський ПК) та студія бального танцю «Ever dance» (ПК «Діамант»).

Турнір проходив у два тури, учасники яких змагались у різних вікових та танцювальних категоріях. Конкурсантів оцінювало компетентне журі з міст Харків, Бахмут та Сєвєродонецьк.

За підсумками турніру учасники зразкового ансамблю бального танцю «Юнліс» завоювали — 15 золотих, 19 срібних та 10 бронзових медалей, а учасники студії бального танцю «Ever dance» — 1 золоту та 1 срібну медалі.

Вихованці зразкового ансамблю бального танцю «Юнліс»: пара, Ігор Метьолкін та Аліна Чабанна, отримали 3 призових місця; пари — Микита Болдирев та Юлія Герасимюк, Данило Коновалов та Софія Нижник — 2 призових місця; Софія Ажипа — 2 призових місця за виконання сольних номерів.

Всіх переможців було нагороджено дипломами, медалями та кубками, а глядачі отримали у подарунок велике естетичне задоволення та гарний настрій.

Відділ культури Лисичанської міської ради