Вітаємо Олександру Ісаєву з перемогою в ІV міжнародному фестивалі Bellydance!

З 8 по 11 червня у м. Київ відбувся ІV міжнародний фестиваль Bellydance «Enigma of Arabia». Метою проведення фестивалю було визначення кращих виконавців східного танцю; стимулювання міжкультурного спілкування за допомогою популяризації та розвитку східних танців, як концентрованого прояву естетичних і духовних цінностей Сходу і Заходу; ознайомлення громадськості з красою східного танцю і тенденціями його розвитку в Україні та виявлення творчо обдарованих особистостей.

Наше місто на фестивалі представляли 3 солістки зразкової студії східного танцю «Атлантіс» (ПК ім. В.М. Сосюри, керівник Ірина Гончарова): Олександра Ісаєва, Софія Черкашина та Владислава Потьоміна.

Конкурсантів оцінювало вельмиповажне журі з різних країн світу: Єгипту, Італії, України, Греції, Китаю, Тайваню, Швейцарії, Австрії, Англії, Сербії та Болгарії.

Змагання були дуже насиченими та різноманітними за стилями танців. Багато яскравих номерів, барвистих костюмів, шикарних постановок і звичайно ж, чудових танцюристів. І серед цього розмаїття були і наші лисичанські зірочки, які підкорили всіх своїм блискавичним талантом та дійшли до фіналу.

За результатами змагань наймолодша учасниця Олександра Ісаєва (6 років) здобула п’ять перших місць в різних номінаціях.

Вітаємо дівчат та бажаємо успіхів, сил та наснаги до нових звершень!

Відділ культури Лисичанської міської ради