Валентина Коміна та Тетяна Удодова отримали відзнаки літературного конкурсу «Сильні духом»

У серпні місяці Всеукраїнське об’єднання «Письменники Бойківщини» (ВОПБ) та Самбірська центральна районна бібліотека провели для учнівської молоді та поетів, письменників зі всіх куточків України літературний конкурс «Сильні духом», присвячений захисникам Вітчизни.

Наше місто на конкурсі представили поетеса, член Міжрегіональної спілки письменників Валентина Коміна (літературне об’єднання «Істок», центральна бібліотека) та учениця Лисичанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 8 Тетяна Удодова.

Валентина Коміна вже не перший раз приймає участь у подібних конкурсах. Цього разу поетеса представила 8 своїх поетичних творів.

Учениця Тетяна Удодова під керівництвом вчителя—методиста української мови та літератури Віри Усцової представила на конкурс прозовий твір, в якому описала героїчні вчинки воїна-захисника Віталія Гука, який звільняв Лисичанськ улітку 2014 року та твір про директора Лисичанського пивзаводу Олега Кострюкова.

За підсумками конкурсу Валентина Коміна і Тетяна Удодова отримали Почесні грамоти. Приємною несподіванкою для героїв нарисів Тетяни — Олега Кострюкова і Віталія Гука стали грамоти від Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини», які їм вручила лисичанська поетеса Валентина Коміна.

Відділ культури Лисичанської міської ради