Вітаємо лисичанських діячів театрального мистецтва з нагородами

27 березня до Міжнародного дня театру в Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі у м. Сєвєродонецьк відбулась урочиста церемонія нагородження професійних і аматорських театрів, їх керівників та учасників.

Театральне мистецтво протягом багатьох століть грає важливу роль в житті суспільства, несе в собі ідеї морального і естетичного виховання, хвилює розуми і серця людей, змушуючи їх замислюватися про вічні теми буття. У культурному житті міста Лисичанська аматорським театрам відведена особлива роль. Кожен театральний сезон дарує глядачам нові постановки, яскраві творчі експерименти. Чари театру — це результат сумлінної праці, таланту і самовіддачі великого дружнього колективу.

З професійним святом театральних діячів привітали Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації — Юрій Гарбуз та начальник управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації — Аліна Адамчук. Вони високо оцінили професіоналізм працівників і учасників театрів, а також підкреслили важливість театру для розвитку і зміцнення відносин між містами і країнами.

За сумлінну та плідну працю, вагомий внесок у розвиток театрального мистецтва області та з нагоди Міжнародного дня театру листом-подяки Луганської обласної державної адміністрації була нагороджена викладач театрального класу Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 Ірина Кабанова.

До того ж, Подяками Управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації за значні творчі досягнення, за сумлінну та плідну працю, внесок у розвиток аматорського театрального мистецтва області та з нагоди Міжнародного дня театру, нагороджені: народна театр-студія «Лімпопо» та зразкова дитяча театральна студія «Арлекін», керівник народної театр-студії «Лімпопо» Надія Бражникова, учасниця зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» Дар’я Кабанова та учасниця народної театр-студії «Лімпопо» Юлія Войнова.

Відділ культури Лисичанської міської ради