У закладах культури міста відбувся цикл заходів з нагоди Дня захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу у закладах культури відбувся цикл заходів з нагоди Дня захисника України.

Мешканці та гості міста мали змогу відвідати виставку з фондів музею з використанням матеріалів, зібраних волонтерами і мешканцями міста «Вітчизна слави й доблесті край» та виставку малюнків учнів мистецьких шкіл «Україні — мир!», які експонувались протягом жовтня у Лисичанському міському краєзнавчому музеї.

Творчими колективами Палаців культури міста були проведені святковий захід «Професія — захисник України» (міський ПК), концертна програма «Хоробрі серця» (ПК ім. В.М. Сосюри), розважальна ігрова-програма та ярмарок «Дари осені» (ПК «Діамант»).

Учні Новодружеської дитячої школи мистецтв підготували до державного свята виставку робіт «Україна в моєму серці», а учні Привільської дитячої школи мистецтв та Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 подарували глядачам святкові концерти.

У бібліотеках-філіях Лисичанської бібліотечної системи відбулись відкритий перегляд літератури «Нагороди України — військова слава», патріотична година «Мужність плекайте в себе, як це робили козаки».

Також молодь міста мала змогу взяти участь у вікторині «Козацькі перегони», яка проходила у міському краєзнавчому музеї.

Щирими почуттями патріотизму, вболіваннями за майбутнє своєї землі та побажаннями миру й злагоди людям України був сповнений кожен захід, присвячений святкуванню Дня захисника України.

Відділ культури Лисичанської міської ради