Вітаємо лисичан з відзнаками Всеукраїнського театрального фестивалю «Лимонад»!

3 листопада колективи зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» Лисичанського міського ПК та літературного театру «Натхнення» Лисичанської ДШМ № 1 під керівництвом Ірини Кабанової взяли участь у Всеукраїнському театральному фестивалі «Лимонад» імені Марка Ентіна. У місті Харкові у акторській майстерності змагалися 40 творчих колективів із різних міст України.

Фестиваль проходить щорічно з метою розвитку аматорського театрального мистецтва, підвищення освітнього рівня режисерів, юних акторів та викладачів. На цьому фестивалі представлені все різноманіття малих театральних форм.

У виступі колективу «Арлекін» члени журі відмітили простоту та оригінальність постанови, а також щирість акторської гри.

Учасники літературного театру «Натхнення» Діана Фатьянова та Марія Задорожня спробували себе у дуеті та не помилились, журі відзначили, що їх виступ високого рівня.

За підсумками фестивалю колектив зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» та учні театрального класу «Натхнення» нагороджені Дипломами І ступеню, а також пам’ятними сувенірами та солодощами.

Вітаємо наших переможців і бажаємо подальших успіхів!

Відділ культури Лисичанської міської ради