"Грай, сопілко, грай!"

Під такою назвою наприкінці минулого тижня шанувальники музики мали можливість отримати насолоду від виступу юного обдарованого музиканта, учня оркестрового відділу Лисичанської ДШМ № 1 Івана Лисенко (викладач Алла Бандур, концертмейстер Людмила Василенко.

Цього дня до концертної зали завітали учні, викладачі, батьки та усі бажаючі нашого міста. Талант, наполегливість, працьовитість та цілеспрямованість дозволили Івану досягти високих результатів. Серед творчих досягнень Івана — неодноразові перемоги в Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, міських фестивалях та конкурсах.

Присутні з цікавістю і захопленням слухали чудові твори у виконанні талановитого юного музиканта. Маючи високий рівень виконавської майстерності, юний музикант включає в свій репертуар яскраві зразки класичної та сучасної музики. У виконанні Івана на концерті лунали твори зарубіжних, українських та сучасних композиторів.

Директор мистецької школи Ольга Погорєлова привітала хлопця та викладачів з успішним виступом та побажала нових творчих досягнень та подальшого професійного зростання.

Відділ культури Лисичанської міської ради