У міському музеї відбулося урочисте відкриття виставки фоторобіт

12 січня в Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття виставки фоторобіт учасників конкурсу «Вікі любить пам’ятки. Україна». Мандрівна виставка найкращих світлин української частини Всесвітнього конкурсу «Вікі любить пам’ятки» та спецномінації «Єврейська спадщина» розпочалася з м. Лисичанська.

На виставці представлено 16 світлин, які отримали найвищі оцінки журі у 2018 році та стали переможцями у номінаціях «Найкраще фото конкурсу». Представив фото переможців член оргкомітету конкурсу Левон Азізян.

На заході були присутні заступник голови Луганської обласної державної адміністрації із соціальних та гуманітарних питань Ольга Лішик, заступник начальника управління культури, національностей та релігій ЛОДА Володимир Виборний, заступник міського голови Ігор Ганьшин, начальник відділу культури Лисичанської міської ради Людмила Ткаченко, жителі та гості міста, журналісти.

Зазначимо, що «Вікі любить пам’ятки» — українська частина Міжнародної ініціативи WikiLovesMonuments 2018, метою якої є фотографування та викладання у вільний доступ фотографій об’єктів історико-культурної спадщини країн-учасниць. В Україні конкурс проводився вп’яте. В поле зору об’єктивів учасників потрапили пам’ятки з Державного списку нерухомих пам’яток України та єврейської спадщини України (спецномінація).

Запрошуємо відвідати виставку, яка триватиме до 19 січня 2019 року в Лисичанському міському краєзнавчому музеї за адресою: м. Лисичанськ, пр. Перемоги, 94.

Відділ культури Лисичанської міської ради