Талановита Злата Бабакіна виступила з сольним концертом у ДМШ №2

Вчора, 13 березня, у Лисичанській дитячій музичній школі № 2 відбувся сольний концерт маленької, талановитої дівчинки Злати Бабакіної. Незважаючи на свій вік, вона вже зарекомендувала себе як переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

На цей раз її творчість як піаністки, скрипачки та співачки, мали змогу побачити й друзі Злати - учні другого класу Лисичанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступеню № 8.

Концерт складався з двох відділень. У першому відділенні лунали класичні твори. Злата показала своє вміння володіти фортепіано та скрипкою.

Різноманітний репертуар був представлений у виконанні на скрипці. Чудово лунали гуцульські наспіви, багато інших класичних творів для скрипки.

Як вокалістка, Злата вразила виконанням італійської народної пісні «О, SoleMio» мовою оригіналу, а польська народна пісня «Зозуленька» перенесла слухачів на сонячну лісову галявину.

Друге відділення було побудовано на виконанні джазових п’єс та сучасних дитячих пісень.

Маленькі слухачі, які знають Злату як свою однокласницю, побачили її з іншого боку. Злата вразила своїм артистизмом, і діти були раді підспівувати запальні та цікаві пісні.

Час спілкування з музикою та творчістю маленької зірочки пролетів дуже швидко. Присутні дружньо аплодували та дякували за цікаву зустріч і бажали Златі подальшого творчого зростання та успішних виступів на майбутніх фестивалях та конкурсах.

Відділ культури Лисичанської міської ради