Ганна Рясна - випускниця Академії культурного лідера

Наприкінці червня заступник Лисичанського міського голови Ігор Ганьшин та директорка Лисичанського міського Палацу культури" Ганна Рясна взяли участь в підсумковій конференції та урочистій сертифікації учасників Академії культурного лідера в м. Києві.

Протягом двох років Ганна Рясна вивчала наступні напрямки: «Соціальні зміни та роль культурної роботи», «Культурне управління: розробка стратегії», «Культурне управління: оперативне впровадження», «Поточні теми розвитку культури», підсумком чого стала розробка програми розвитку культурної політики та галузі культури в місті.

Сертифікати про проходження та успішне закінчення курсу «Академія культурного лідера» Українського центру культурних досліджень Міністерства культури України Ганні Олександрівні вручали міністр культури України Євген Нищук, директор Goethe-Institut в Україні Беате Кьолер, директор Українського центру культурних досліджень Ірина Френкель та голова ГО «Інститут культурної політики» Павло Третяков.

Вітаємо Ганну з успішним складанням всіх необхідних іспитів та радіємо, що в культурному середовищі Лисичанська побільшало цілеспрямованих фахівців.

Відділ культури Лисичанської міської ради