В Лисичанську розпочала роботу виставка «На Зламі»

Вчора, 8 серпня, у виставковій залі Лисичанського міського краєзнавчого музею була презентована мандрівна виставка про порушення прав людини на сході України «На Зламі».

Увазі відвідувачів представлені стенди, що розповідають про 13 зламів, які відбулися в житті мирного населення з 2014 року внаслідок війни на Донбасі. «На Зламі» намагається показати цілісну картину руйнування українського суспільства під час війни на Донбасі.

З цією метою стенди виставки комбінують уривки інтерв’ю постраждалих (в тому числі з використанням відео та аудіозаписів) разом з інфографікою та статистичними даними. Перед відвідувачами постають 13 умовних зламів людських доль, які демонструють біль та страждання цивільного населення на фоні демографічних та соціальних змін.

Виставка «На Зламі» — спільна ініціатива організацій учасників правозахисної Коаліції «Справедливість заради миру на Донбасі»: Східноукраїнського центру громадських ініціатив, БФ «Восток- СОС», ГО «Молода Просвіта Прикарпаття», ГО «Громадський центр правозахисних досліджень», ГО «Громадський Комітет захисту конституційних прав та свобод громадян» та Кризового медіа-центру «Сіверський Донець».

Запрошуємо відвідати виставку, яка триватиме до кінця серпня.

Відділ культури Лисичанської міської ради