Учні театрального класу Лисичанської ДШМ № 1 отримали відзнаки Всеукраїнського багатожанрового конкурсу-фестивалю талантів!

7 грудня учні театрального класу Лисичанської ДШМ № 1 під керівництвом викладача Ірини Кабанової взяли участь у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі-фестивалі талантів «ЗОРЕГРАЙ», який відбувся у м. Запоріжжя.

Фестиваль покликав талановитих, оригінальних і творчих дітей, щоб допомогти їм у сходженні на зірковий Олімп творчості! Мрія фестивалю — зібрати усіх в творче намисто талантів! До Запоріжжя з’їхалися колективи із різних областей: Дніпровської, Черкаської, Київської, Донецької, Луганської та Запорізької.

За результатами фестивалю лисичани посіли наступні місця: Еріка Хасанова у номінації «Художнє читання» у II віковій категорії здобула диплом лауреата І ступеня та отримала в подарунок м‘яку іграшку; Тимофій Плетньов, Арсеній Король і Дар’я Кабанова у I віковій категорії у різних номінаціях отримали дипломи III ступеня.

Щиро вітаємо юних театралів та керівника з перемогою, бажаємо творчої наснаги, подальших нагород і нових вдалих театральних постановок!

Відділ культури Лисичанської міської ради