Кінотеатр «Дружба» отримає інституційну підтримку від Українського культурного фонду

01102Наприкінці серпня директором кінотеатру «Дружба» спільно з фахівцями відділу культури було підготовлено проєктну заявку на конкурс «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» сектор «Аудіовізуальне мистецтво» від Українського культурного фонду.

Програма «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» спрямована на забезпечення стабільного розвитку культурних та креативних індустрій в часи пандемії та підвищення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу культурної галузі.

Грант покриває суми кредиторської заборгованості, що виникла з 12 березня 2020 року у період дії обмежувальних заходів, пов’язаних з поширенням коронавірусної хвороби для сплати фінансових зобов’язань відповідно до визначених Фондом статей кошторису. Також, в рамках гранту заплановано витрати на операційну та основну діяльність кінотеатру на період з жовтня по грудень 2020 року в межах визначених Фондом статей кошторису.

 

Наразі директором кінотеатру «Дружба» підписано грантову угоду та очікується фінансування, передбачених бюджетом гранту статей витрат.

Відділ культури ВЦА міста Лисичанськ