Хореографічний колектив «Імпульс» - Лауреат ІІ премії І-го Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Soul of Music»

 Підведені підсумки І Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Soul of Music» (м. Одеса), в якому дистанційно взяв участь хореографічний колектив «Імпульс» (Привільська ДШМ, викладач Ірина Мостицька).

Конкурс проводився з метою виявлення і розвитку молодих талантів, обміну творчими досягненнями та популяризації творчості талановитих виконавців. До складу журі увійшли провідні викладачі музичних навчальних закладів, композитори, відомі виконавці, представники державних органів управління художньою освітою в Україні. Фестиваль мистецтв проводився у 4 -х номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Інструментальне мистецтво», «Авторське виконавство», «Хореографічне мистецтво».

 

За результатами конкурсу у номінації «Хореографічне мистецтво» колектив виборов Диплом Лауреата ІІ премії у І віковій категорії (6-7 років) з композицією «Україна – це ми!» та Диплом Лауреата ІІ премії у ІІ віковій категорії (8-10 років) з композицією «Intro».

Викладач Ірина Мостицька від організаторів конкурсу нагороджена Дипломом за активну діяльність, спрямовану на розвиток національної культури та мистецтв, творчі здобутки та ініціативність.

Вітаємо колектив і викладача зі здобутою перемогою та бажаємо нових творчих досягнень!

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА