Переможцями обласного конкурсу «Юні таланти» стали лисичанські музиканти

9 квітня учні Лисичанської дитячої музичної школи (ДМШ) № 2 прийняли участь у обласному конкурсі «Юні таланти» у м. Стаханові. Організатором конкурсу виступив Стаханівський навчальний комплекс Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка. У конкурсі приймали участь діти віком від 13 до 16 років, солісти та ансамблі шкіл начального естетичного виховання з міст Лисичанськ, Стаханов, Брянка, Алчевськ, Теплогорськ, Словяносербськ та інших. Конкурс проводився у номінаціях фортепіано, духові інструменти, скрипка, народні інструменти, академічний та естрадний вокал, вокальні ансамблі.

У номінації «Фортепіано» серед 22 конкурсантів Сердюк Карина посіла 2-е місце. У номінації «Скрипка» серед п’яти конкурсантів став кращим та посів 1-е місце Пєхота Нікіта, також у цій категорії дует скрипалів «Ровесники» у складі Пєхота Нікіта та Шинкаренко Валерія посів 2-е місце. У номінації «Духові інструменти» 2-е місце посів Ромашов Ярослав, а Білецька Софія3-е місце. У номінації «Народні інструменти» Руденко Костянтин посів 3-е місце, а у номінації «Естрадний вокал» 2-е місце посіли Шинкаренко Валерія та дует «Маргаритки», а Сердюк Карина посіла 3-е місце. Усі переможці нагороджені грамотами та цінними подарунками. Усі інші учасники отримали грамоти за участь.

Викладачі Лисичанської ДМШ № 2 Шинкаренко М.А., Шаригін А.М., Шаригіна О.І., Федотова О.М., Стопа О.П. та Семідоцька О.В. отримали подяки за професійну підготовку конкурсантів. Педагогічний колектив школи отримав Подяку за активну участь в обласному конкурсі музичного мистецтва «Юні таланти» та виховання естетично розвиненої особистості від голови Стаханівського навчального комплексу ЛНУ ім. Т. Шевченка Н.М. Горобця.

Відділ культури Лисичанської міської ради