«Арлекін» знов серед переможців

В неділю, 10 квітня, у Миколаєві на сьомому Міжнародному фестивалі молодіжних театрів «Південні маски» юні артисти з Лисичанська посіли 1-місце у категорії «Дитячі колективи», представивши на суд глядачів і жюрі виставу «На сейчас надо смотреть из потом». Зразкова дитяча театральна студія «Арлекін» (на фото) ПК ім. В.І. Леніна (керівник Ірина Кабанова) отримала й спеціальний приз від жюрі фестивалю.

Крім того, членами жюрі була відзначена якісна режисерська робота та висока майстерність автора і режисера спектаклю Ірини Кабанової, а також професійність виконавців головних ролей спектаклю Машкутело Анастасії, Свербіненко Вікторії та Облівіна Микити.

Слід зазначити, що цього року у фестивалі взяли участь 24 колективи з різних міст України, а також з Росії, Білорусі, Молдови і Болгарії. Оцінювало їх професійне жюрі у складі 15 осіб, серед яких, — Заслужений працівник культури України Володимира Саган, старший викладач кафедри театральної режисури Луганського державного інституту культури і мистецтва Микола Крепчук, завідувач кафедрою філософської антропології і арт-терапії інституту психології і педагогіки (Москва) Володимир Нікітін та ін.

Відділ культури Лисичанської міськради