У Лисичанську відбувся щорічний фестиваль «Зимовий рок 2022»

 Минулої суботи, 5 лютого, на базі Лисичанського міського Палацу культури відбувся щорічний фестиваль «Зимовий рок 2022», у якому взяли участь 16 рок гуртів з міст Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Бахмут та смт. Тошківка: Cover-band «Ромашка», «Радиокрест», «Последняя миля», «Реставратор», «Crampon Cat», «Второй фронт», «PastPresent», «Vерхня Межа», «Reply», «The Reform», «Химородь», Cover-band «Микс», «Отражение», «МЖМ», «Факти» та «Оксамит».

Гурти виконували авторські пісні, а також кавери на вже популярні хіти. За словами учасників, на фестивалі панувала драйвова атмосфера та неймовірна енергетика.

Наприкінці заходу колективи були нагороджені дипломами за творчу активність, вагомий внесок у розвиток та популяризацію рок-індустрії, а також пам’ятними сувенірами від гуртка 3D моделювання «3D CLUB» молодіжного GC-HUB Лисичанського міського ПК.

Фестиваль відбувся за підтримки відділу культури Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації, а також адміністрації Лисичанського міського Палацу культури та Палацу культури ім. В.М.Сосюри.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА