Команда "Фаворит" - володар Кубку міського голови з волейболу

У вихідні, 8 та 9 квітня, на базі Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу проходили змагання традиційного міжрегіонального турніру з волейболу серед чоловічих команд на Кубок міського голови.

На турнірі були присутні міський голова Сергій Шилін та його заступник Ігор Ганьшин.

Наше місто представили волейбольні команди «Фаворит» та «ЛиНИК». Також у змаганнях взяли участь команди з м. Рубіжне — «Спарта», з м. Старобільськ — «Grashüpfer», з м. Біловодськ — команда ДЮСШ.

На відкритті турніру зі словами привітання до учасників звернувся Сергій Іванович та побажав чесної боротьби та перемоги. «Дуже вдячний вам за гідний приклад молодому поколінню, за ваш особистий внесок в розвиток спортивного дозвілля в нашому місті. Міська рада буде сприяти проведенню пляжного турніру з волейболу серед молоді», — підкреслив міський голова.

Хореографічні подарунки для спортсменів продемонстрували учасники художньої самодіяльності міського палацу культури.

В запеклій боротьбі перемогу в традиційному міжрегіональному турнірі з волейболу серед чоловічих команд та Кубок міського голови виборола лисичанська команда «Фаворит». Тренує команду Сергій Болтєнков.

Срібні медалі турніру отримала команда «Grashüpfer» з міста Старобільськ, а почесне ІІІ місце в турнірі посіла команда «Спартак» з міста Рубіжне.

Найкращими гравцями турніру визнані: Марина Тетенко («Фаворит»), Віталій Войтенко («Grashüpfer»), Ігор Казінець («Спартак»), Інні Деніна («ЛиНИК»), В’ячеслав Трухан (Біловодська ДЮСШа).

Вітаємо переможців турніру та бажаємо подальших перемог!

Фото (18 шт.) в фотогалерее.