У Лисичанську пройшов відкритий Чемпіонат міста з Айкідо

22 червня у м. Лисичанську пройшов відкритий Чемпіонат міста з Айкідо, присвячений Дню Конституції України, в якому взяли участь 42 спортсмени.

Змагання проходили послідовно на 2 татамі. Загалом було проведено 128 поєдинків з Номінацій: Сінай та Сінай нітто рю (2 меча), Понітеру та Хайшитцу, Ярі та Танто тайсабакі (уход від ножа), а також поєдинки з Кокарі гейку и Опен ката.

Кращими на змаганнях були:

— чотири І-х перших місця отримала Ганна Федорова;

— три І-х місця вибороли Анастасія Бордачова, Михайло Мєсьянінов, Матвій Молчанов;

— два І-х місця завоювали Арсеній Васильєв, Анастасія Воробйова, Єгор Желновач, Дмитро Коржовський, Андрій Мартинов, Дмитро Решетняк, Іван Сігін, Катерина Носаль та Марія Носаль.

— одне І-е місце вибороли Тимофій Бондар, Артем Григоров, Руслан Гроза, Максим Зернушкін, Вадим Кошарний, Марко Кривоножко, Владислав Кубкін, Михайло Надтока, Анжеліка Ніколенко, Аміна Посохова, Олександр Пропашкін, Дар’я Сергієнко, Ілля Тюпа, Олександр Царюк.

Спортсмени, які посіли І, ІІ та ІІІ призові місця, нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї , молоді та спорту Лисичанської міської ради.

По закінченню змагань була проведена лотерея серед учасників змагань та вручені подарунки від Луганської обласної федерації Айкідо.

Підготував спортсменів Михайло Глоба.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради