22 січня - День Соборності України

Сьогодні вся Україна відзначає одне з найважливіших свят в історії нашого народу. У цей день, 22 січня 1919 року, здійснилась мрія мільйонів українців — об’єднались Київ і Львів, Схід та Захід.

Протягом століть Україна відстоювала свої права та цінності й, лише об’єднавшись, здобула сили для боротьби за незалежність та свободу. Ця подія поклала початок нової епохи в історії українського народу, показала усьому світу наші демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

Ми, як ніколи, прагнемо втілити у життя мрії наших предків, зробити Україну сильною, самодостатньою державою, спроможною захистити свої землі, свій суверенітет та відстояти права громадян. Сьогодні, слова «патріотизм» та «Батьківщина» проросли у серцях українців і стали поштовхом для єднання нації у скрутні часи. В реаліях сьогодення, як ніколи, стали актуальними слова Михайла Грушевського: «Нам потрібно розвивати почуття єдності, солідарності, близькості», — це стане запорукою початку справжнього розвитку та процвітання України. Ми зробимо усе, щоб наступні покоління українців пишались нами так само, як ми пишаємось досягненнями наших предків.

У цей святковий день бажаємо вам міцного здоров’я, миру, сил та натхнення, нових досягнень на благо рідної України!

Побудуємо разом світле майбутнє нашої держави, бо в єдності — наша сила!

Лисичанський міський голова Сергій Шилін, Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет