Учні Лисичанська встановили рекорд України!

22 січня 2016 року учні загальноосвітніх шкіл № 12, 13, 27, 30 з нагоди Дня Соборності України зібралися разом, символізуючі єдність та соборність нашої країни, сходу та заходу. Всі учасники флешмоб-акції вишикувались у формі прапора, створивши його «живий» образ, коли підняли над головою жовті та блакитні аркуші паперу. Організаторами проекту стали заступники директорів загальноосвітніх закладів з виховної роботи південної частини міста. Метою акції було виховання патріотизму у дітей Луганщини, соціальної громадянської активності , підняття національного духу братерства.

Свято пройшло гучно й завзято. Доброзичливість та благородність мети організаторів свята ще більше підкреслюють унікальність цієї акції як з позицій патріотизму, так і з позицій якості та масштабу. В акції взяли участь 1215 дітей, незважаючи на те, що проводилась вона у канікулярний час. До акції було залучено Національний проект Книгу рекордів України, офіційний представник якої у складі експертної комісії зафіксував новий рекорд, про що було зроблено реєстраційний запис. Колектив учнів-учасників акції було нагороджено Дипломом Книги рекордів України.

Таким чином, м.Лисичанськ ввійшло в історію Книги рекордів України назавжди в категорії «Масові заходи. Розміри», як «Флешмоб-акція створення прапору України з аркушів паперу за участю найбільшої кількості дітей і на максимальній площі».

Вітаємо наших рекордсменів, та віримо, що цей захід проведено не даремно. Ми пишаємось, що ми — українці, а наша Вітчизна — Україна, земля, дорога та мила серцю кожного з нас.

Відділ освіти Лисичанської міської ради