У Лисичанську відбувся фестиваль ДЮПР

Уже вкотре 23 лютого команди юних пожежних-рятувальників та їх палких прихильників у центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю зібрало яскраве свято мужності, професійності та творчості — фестиваль ДЮПР.

Сучасне життя доводить серйозну необхідність дотримуватися елементарних правил безпеки поведінки.

Як навчити цьому? Знавців рятувальних премудростей готують зі школи. Профілактика та агітація за безпечний спосіб життя серед однолітків, участь у практичних заняттях з працівниками ДСНС, творчі звіти та виступи — це далеко неповний перелік основних справ шкільних команд юних рятувальників.

Традиційний фестиваль ДЮПР — це підсумок кропіткої, важливої роботи команд, прекрасна можливість яскраво, креативно продемонструвати свої знання з безпеки посередництвом вокальних, танцювальних, поетичних та художніх дитячих талантів.

Щорічно фестиваль проводиться за сприянням та ініціативою Лисичанського міського управління ДСНС України в Луганській області, відділу освіти Лисичанської міської ради, дитячої організації «Доля» ЦПРШМ.

У заході взяли участь начальник Лисичанського міського управління ДСНС України в Луганській області Сергій Мазалов; головний фахівець відділу ЦЗ Лисичанського міського управління ДСНС України в Луганській області Оксана Гриценко; головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко.

Цього року за першість змагалися 8 команд зі шкіл №№ 7, 8, 12, 13, 14, 27, 30, НВК «Гарант».

Різними за формами та змістом були виступи учасників, кожна з яких показала свою оригінальність, неповторність, виконавську майстерність, артистизм. Окремі деталі режисерських задумів команд-учасниць викликали справжнє захоплення у глядачів та журі.

Рішення було непросте. Місця між командами розподілись наступним чином:

І місце — КЗ «ЛСШ № 27»;

ІІ місце — ЗОШ № 12;

ІІІ місце — ЗОШ № 13, НВК «Гарант».

Переможці фестивалю отримали грамоти відділу освіти та солодкі подарунки люб’язно надані Лисичанським міським управлінням ДСНС України в Луганській області.

Лисичанський центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю