У Лисичанську відбувся міський відбірковий тур обласного огляду-конкурсу "Червона рута"

Щовесни в Лисичанську своїми талантами хизуються школярі. Цього року не виняток. Так, 22 березня, Центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю гостинно вітав учасників міського відбіркового туру обласного огляду-конкурсу сучасної пісні та популярної музики «Червона рута». Організаторами конкурсу на міському рівні стали відділ освіти Лисичанської міської ради, д/о «Доля» ЦПРШМ. Увазі глядачів на відборі було представлено 77 номерів різних музичних жанрів: пісні, народна, класична, сучасна естрадна хореографія, літературно-музичні тематичні композиції, присвячені 25 річниці незалежності України.

Діти та керівники дуже виважено та ретельно підійшли до вибору репертуару. Окремі номери художньої самодіяльності різнилися своєю неповторністю, оригінальністю, бездоганністю, милозвучністю виконання.

Виступи юних талантів оцінювало журі у складі керівника гуртка «Сольні співи» ЦПРШМ Олени Курішової, керівника хореографічного колективу «Сюрприз» ЦПРШМ Ірини Касьянової та методисту ЦПРШМ Ксенії Хайрулліної. P3220005

Поміж представлених мистецьких номерів дитячої художньої самодіяльності за рішенням журі високого рівня підготовки досягли: багатопрофільна гімназія, ліцей, загальноосвітні школи міста №№ 3, 6, 8, 13, 27.

Чимала насичена програма свідчить про те, що в школах міста ведеться клопітка робота щодо виявлення підтримки та розвитку юних дарувань. Будемо сподіватися, що кращі номери відбіркового туру зацікавлять та будуть відмічені обласним журі конкурсу «Червона рута», який пройде в місті Сєвєродонецьку у червні місяці.

Центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю