Участь педагогів Лисичанська у Міжнародній педагогічній виставці

З 17 по 19 березняу м. Київ відбувалася головна подія освітньої галузі України — Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», у якій взяли участь навчальні заклади м. Лисичанська: багатопрофільна гімназія, ліцей, ЛСШ № 8 та НВК «Гарант».

Програмою виставки було передбачено науково-практичні конференції, семінари та круглі столи. Вперше було проведено Фестиваль презентацій творчих досягнень експериментальних навчальних закладів України.

У цих заходах взяли участь і педагоги Лисичанська. Виступи директора ліцею Наталії Бутенко, заступника директора з навчально-виховної роботи ЛСШ № 8 Ольги Касатової, директора НВК «Гарант» Світлани Боровкової, заступника директора НВК «Гарант» Олени Колб, практичного психолога гімназії Олени Задираки були відзначені Сертифікатами та Почесним званням «Лідер сучасної освіти».

Загальним результатом участі педагогів міста у конкурсі тематичних номінацій, який було проведено в межах заходу, стало нагородження наших навчальних закладів, гімназії, ліцею, НВК «Гарант» почесними нагородами та золотими медалями.

Вітаємо учасників виставки та бажаємо їм подальших перемог на освітянській ниві.

Лисичанський методичний центр