Луганська обласна державна адміністрація висловила подяку Лисичанському міському голові Сергію Шиліну

Шановний Сергію Івановичу!

Користуючись нагодою, засвідчуємо глибоку повагу і вдячність за Вашу діяльність, спрямовану на розвиток Луганщини, за безпосереднє сприяння участі вихованців Дитячої театральної студії «Арлекін» (керівник І.Г. Кабанова) із м. Лисичанська у театралізованому пролозі культурно-мистецької акції «Нескорена Луганщина», яка пройшла у місті Києві 15-17 березня 2016 року під гаслом «Відроджені! Творчі! Вільні!» в рамках Загальноукраїнського проекту культурної інтеграції «Український Донбас».

У більшості людей мистецтво асоціюється з миром. Сподіваємось, що наші професійні та аматорські мистецькі колективи достойно репрезентували у столиці України власні творчі надбання та донесли до широкого загалу, що, не зважаючи на труднощі та негаразди воєнного лихоліття, мешканці Луганщини не втрачають, а навіть примножують надію на мирне життя, продовжуючи займатися творчістю та мистецтвом. Своєю творчістю вони, вважаємо, зруйнували ті штампи, жертвами яких ми перебуваємо протягом останніх років та довели, що Луганщина частина України.

Завдяки Вам, шановний Сергію Івановичу, жителі та гості столиці мали змогу познайомитись також і з творчістю підростаючого покоління луганчан. Виступ Дитячої театральної студії «Арлекін» пройшли організовано, яскраво та змістовно.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

З повагою,

Заступник голови облдержадміністрації О.П. Лішик

Оригінал подяки додається

Вложения:
Скачать этот файл (5_31-1337.pdf)Подяка ЛОДА[ ]