Мешканців Донецької і Луганської областей навчать бути фрілансерами

У квітні в Донецькій та Луганській областях стартує серія безкоштовних тренінгів з основ віддаленої роботи. Усіх охочих запрошують вивчити ази професій інтернет-маркетолога, менеджера з продажів, дизайнера, SMM-спеціаліста, копірайтера, дистанційного репетитора та інших затребуваних спеціальностей. Тренінги проходитимуть у Краматорську, Слов’янську, Маріуполі, Лисичанську та Сєвєродонецьку.

«Сучасний ринок праці пропонує багато вакансій, які не потребують присутності працівника в офісі. Вміння працювати віддалено дозволяє людині шукати роботу незалежно від місця проживання, а отже збільшує шанси її знайти. Крім того, віддалена робота дозволяє мати гнучкий графік і суміщати роботу з сімейними обов’язками», — відзначає Олег Левченко, представник «Подільської агенції регіонального розвитку», яка організовує тренінги за сприяння ПРООН та Уряду Японії.

У програмах тренінгів передбачена теоретична та практична частини. Учасники не лише вивчатимуть основи нових професій, але й засвоять їх на практиці під час групової роботи, рольових ігор, тощо. Залежно від фаху навчання триватиме 5 або 10 днів.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: http://vpo-work.org/restracya.html.

У квітні тренінги з навиків віддаленої роботи проходитимуть також у Краматорську, Слов’янську, Маріуполі, Лисичанську. Окрім професій інтернет-маркетолога та менеджера з продажів мешканцям регіону запропонують вивчити основи дизайну, копірайтингу та SMM, репетитора та інших затребуваних професій. Загалом взяти участь у навчальній програмі зможуть близько 500 мешканців регіону.

Програма реалізується в рамках проекту «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Програмою Розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Метою проекту є підтримка відновлення місцевої економіки та покращення умов життя в Донецькій і Луганській областях. Цього планується досягти завдяки створенню можливостей для працевлаштування людей та отримання ними прибутку.

ГО «Подільська агенція регіонального розвитку»