З Днем Конституції України!

Шановні жителі міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля! 

Щиро вітаємо вас із визначним державним святом — Днем Конституції України!

Двадцять років тому, 28 червня 1996 року, прийняття Конституції стало епохальною віхою в новітній історії молодої суверенної держави та дало новий поштовх до її подальшої розбудови. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Але ж конституційні норми, якими б передовими і демократичними вони не були, самі по собі не змінять життя на краще. Тому усім нам потрібно відчувати особисту відповідальність за все, що робиться у державі, оскільки Україна починається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної особистості, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість та забезпечений належний рівень життя людини — все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Упевнені, що запорукою розквіту України є суспільна злагода, громадянське порозуміння, єдність українців та щоденна наполеглива праця, а Конституція завжди залишатиметься гарантією незворотності системних демократичних перетворень у нашій державі.

Вітаємо всіх, хто вкладає в розбудову рідного міста та України свою працю та інтелект, хто боронить і захищає Батьківщину від ворога, хто примножує її багатства і славу!

Бажаємо всім миру і злагоди, міцного здоров’я і щастя, родинного затишку і добра, впевненості у світлому і мирному майбутньому, втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Нехай кожен новий день буде сповнений високими здобутками заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни — народовладдя, гуманізму та законності.

Давайте разом будувати сильну державу, частиною якої є наші рідні Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля!

Міський голова Сергій Шилін, Лисичанська міська рада та її виконавчий комітет