У Лисичанську відбулось спортивне змагання серед багатодітних та прийомних сімей

26 вересня у Лисичанській міській дитячо-юнацькій спортивній школі відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадською організацією «Центр соціальної підтримки громади» за підтримки Міжнародної громадської організації «Mersy Corps» було проведено спортивне змагання серед прийомних та багатодітних сімей міста, присвячене святкуванню Дня Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Окрім спортивних конкурсів учасники змагання перевірили себе також у художньому мистецтві та знанні історії спорту. За результатами змагань перемогу здобув дитячий будинок сімейного типу Закірових. Як відзначила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту" Ніна Нецвєт, захід, направлений на спільну діяльність батьків і дітей, досяг своєї мети, усі учасники показали згуртованість та єдність команд, а діти отримали позитивний настрій, внутрішній емоційний комфорт, почуття підтримки з боку однолітків, батьків і суспільства.

Як відмітив голова громадської організації «Центр соціальної підтримки громади» Сергій Остахов, майже 50% учасників заходу — внутрішньо переміщені особи. І ці спортивні змагання — ще один крок до інтеграції переселенців у приймаючу спільноту.

Усі команди — учасниці отримали солодкі подарунки, продуктові набори, шкільні портфелі та канцелярське знаряддя для школи.

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді