Свято "Історія мужності й звитяги"

11 жовтня до Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю, напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва, на свято завітали гості.

В урочистостях взяли участь воїни національної гвардії України в секторі «Л» під керівництвом підполковника Віталія Ніколаєва, а також ветеран АТО Денис Петров.

В цей день звучали слова подяки та вдячності тим, чия професія — захищати Батьківщину: воїнам АТО, ветеранам Другої Світової війни, учасникам бойових дій в гарячих точках світу, майбутнім захисникам.

Виступи вокальних колективів з українськими та сучасними піснями, хореографічні постановки, літературно-музичні композиції юних козаків, їх зворушлива клятва на вірність козацьким традиціям, рідній Україні та щирі слова привітання ведучих робили свято незабутнім.

Особливо зворушливим та яскравим було вручення воїнам вітальної листівки та символічних дитячих подарунків — «козачків».

Без уваги солдатів та гостей не залишилась і виставка дитячих малюнків, організована в холі.

Впевнені, справжнє чоловіче свято, наповнене любов’ю, щирістю, теплом і дитячими посмішками запам’ятається надовго нашим захисникам.

Координатор міської дитячої організації  “ДОЛЯ” Ксенія Хайруліна