У Лисичанську відбулась прем'єра вистави "Брати" Київського драматичного театру "Срібний острів"

15 листопада в рамках Голландського соціального проекту «Підняття толерантності у суспільстві» в міському Палаці культури відбулась прем’єра вистави «Брати» Київського драматичного театру «Срібний острів» за п’єсою ірландського драматурга Мартіна Макдоноха. На виставу з’їхались глядачі з багатьох міст та селищ Луганської області.

Вистава «Брати» розкрила проблему толерантності в нашому суспільстві серед людей з різними поглядами і життєвою позицією. Дуже яскраво і в гострій формі було підняте питання різних форм агресії серед молодого покоління, які мають визначити свій погляд на життя. Вистава змусила глядачів задуматись над багатьма речами, по справжньому зрозуміти цінність людських стосунків та життя в цілому. Всіх присутніх вразила гра талановитих акторів, які пропускали кожну емоцію через себе.

Театр «Срібний острів» є творчою майстернею Заслуженої артистки України, лауреата премії ім. К.С. Станіславського, Людмили Лимар. З великою гордістю хотілось би відзначити, що помічником режисера і актрисою театру водночас є наша землячка Наталя Семірожкіна. Наталя починала свій творчий шлях в зразковій дитячий театральній студії «Арлекін» керівник Ірина Кабанова (міський Палац культури). Земляки зустріли Наталю Семірожкіну бурхливими оплесками.

Відділ культури Лисичанської міської ради