В Лисичанську святкують Міжнародний день захисту дітей

Сьогодні, 1 червня, на площі біля Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦПРШМ) відбулася концертно-розважальна програма, присвячена Міжнародному дню захисту дітей.

Безліч дітей, від зовсім маленьких до старшокласників з усмішками на обличчі та гарним настроєм вітали оплесками всіх виступаючих, грали та водили хороводи.

Творчі колективи приготували для глядачів святкову різноманітну програму. Багато цікавих, артистичних танцювальних та вокальних номерів. А грайливі, яскраві пірати, що прийшли на свято із сундуком скарбів, доповнили атмосферу свята цікавими іграми. Зокрема, діти із задоволенням малювали на асфальті та отримували за це маленькі сувеніри.

Головний спеціаліст відділу освіти Людмила Бондаренко привітала дітвору зі святом та побажала цікавих, насичених літніх канікул. Також, за підсумками року, Людмила Володимирівна вручила грамоти найбільшактивним шкільним дитячим організаціям.

У фіналі свята всіх дітлахів пригостили морозивом від імені депутатів міської від фракції «Опозиційний блок». А далі на всіх чекала запальна дискотека.

Зазначимо, що сьогодні свята для дітлахів відбуваються у різних районах міста. А саме, розважальна програма «Смурфики встречают гостей» на літньому танцювальному майданчику біля ПК ім. В.М. Сосюри; театралізоване свято «Дайте дітям награтися» у парку біля міського ПК; розважально-ігрова програма «Місце зустрічі — країна дитинства» на ігровому майданчику біля бібліотеки-філії № 10; свято «Весь світ у долонях дитини» біля бібліотеки для дітей № 1; концерт «Дитинство моє веселкове» на центральній площі м. Новодружеська; літературне музичне шоу «Щастя в дитячих долонях» у бібліотеці-філії № 8; концертна програма «Сонячний карнавал» на площі біля ПК «Діамант»; святковий концерт на центральній площі м. Привілля; малюнки на асфальті «Діти — це наше майбутнє» на дитячому майданчику біля бібліотеки-філії № 6.

Фото у фотогалереї (22 шт.)