"Майбутнє твориться сьогодні"

Під такою назвою, вчора, 1 червня, в Центрі позашкільної роботи зі школярами та молоддю (ЦПРШМ) пройшло свято шанування обдарованих дітей та педагогів, що працюють з ними.

Піднятися на вершину слави здібним учням допомогли особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись та постійна допомога і підтримка справжніх фахівців своєї справи — талановитих вчителів.

В залі зібрались лисичанські школярі, які в 2016 — 2017 навчальному році стали переможцями та призерами обласних та Всеукраїнських учнівських олімпіад, обласного та всеукраїнського етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, а також педагоги, які працюють з обдарованою молоддю.

У заході взяли участь народний депутат України Сергій Дунаєв, міський голова Сергій Шилін та його заступники Ігор Ганьшин і Андрій Якимчук, секретар міської ради Едуард Щеглаков, начальники відділів освіти та культури Лисичанської міської ради Тетяна Худоба і Людмила Ткаченко, завідувач методичним центром Євгенія Карпова.

Народний депутат України Сергій Дунаєв привітав школярів та їх вчителів з перемогами та зі святом Міжнародного дня захисту дітей. «Чудово, що сьогодні місцева влада так підтримує обдарованих дітей. Адже це є механізмом розвитку майбутнього потенціалу нашого рідного міста — Лисичанська. Хотілося б, щоб ви жили і працювали у рідній країні, стали професіоналами найвищого класу. Ті можливості, що зараз відчиняються перед вами, це можливості бути сильними та потрібними своїй державі. Але їх треба у собі віднайти. У цьому вам допоможуть ваші батьки та вчителі. Люди, які вас люблять, цінують та поважають», — підкреслив Сергій Володимирович.

Слова привітання та вдячності за великі успіхи в олімпіадах та конкурах пролунали зі сцени й від міського голови Сергія Шиліна: «Щиро бажаю великих успіхів та значних результатів у всіх ваших починаннях. А керівникам бажаю продовжувати свою наполегливу та плідну роботу зі школярами».

Ігор Ганьшин та Тетяна Худоба приєднались до привітань в адресу дітей та їх педагогів.

Кращі з кращих школярів міста — переможці Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої Академії наук України, інтелектуальних, творчих, мистецьких конкурсів і турнірів, переможці Міжнародних конкурсів класичної музики і пісні в Україні, вихованці Палаців культури — переможці конкурсів, а також їх талановиті педагоги, наставники та керівники — всі вони отримали Грамоти та заохочувальні грошові премії від Лисичанської міської ради.

В свою чергу, від школярів та керівників пролунали слова вдячності за підтримку та гарне свято.

Чудові вокальні та хореографічні номери стали також приємним подарунком для усіх присутніх.

Фото у фотогалереї (25 шт.)