Міський голова Сергій Шилін привітав патрульних поліцейських з другою річницею роботи в нашому регіоні

Сьогодні, 22 травня, пройшов урочистий захід з нагоди другої річниці роботи Управління патрульної поліції в Луганській області Департаменту патрульної поліції.

Сонячного ранку біля Управління зібралося безліч поліцейських та багато гостей, що прийшли привітати патрульних зі святом.

З мікрофону лунали вітання від керівництва поліцейських, від ланок державної та місцевої влади, від громадських організацій, що співпрацюють з патрульною поліцією.

Вітання від Лисичанської міської ради прозвучали з вуст міського голови Сергія Шиліна та керуючого справами Олександра Савченка.

Сергій Шилін зазначив, що виконання на належному рівні патрульними поліцейськими своїх службових обов’язків приносить вагомі плоди у вигляді порядку на дорогах, на вулицях та на подвір’ях нашого міста та побажав працівникам патрульної поліції міцного здоров’я, миру та добробуту, любити та поважати свою Батьківщину та вірити в світле майбутнє України. Також за сумлінне виконання службових обов’язків щодо охорони громадського порядку, забезпечення реалізації прав і свобод жителів м. Лисичанська Сергій Іванович вручив Подяки Лисичанської міської ради рядовим поліції Тарасу Березному, Олександру Шевцову, В’ячеславу Абакумову та Руслану Домареву.

Олександр Савченко побажав удачі та успіхів патрульним та підкреслив, що пройшов ще один рік кропіткої праці поліцейських, за який було багато зроблено, незважаючи на труднощі та критику, а старання працівників сьогодні підтверджується безліччю нагород та подяк.

Завершилося свято чудовим вокальним привітанням дівчаток, мати яких працює в патрульній поліції.